Educatie

Voluntarii Asociației Menatwork

Ne dorim un viitor mai bun și investim resurse pentru a modela oameni cu valori și principii sănătoase de viață.

Prin cursuri, stagii de pregătire și perfecționare, instruiri tehnice ne propunem ca beneficiarii acțiunilor de dezvoltare persoanală să devină noii parteneri și voluntari ai Asociației Menatwork.

Vizita Școlii 195
În Săptămâna Verde ne-am întâlnit cu elevii Școlii 195 și am plantat împreună copaci în viitoarea Pădure Menatwork. S-au bucurat, ne-am bucurat de bucuria lor și am povestit despre plante, natură, și satisfacția de a vedea crescând un copac sădit cu propriile mâini.
Vizita Școlii 169
În cadrul Săptămânii Altfel, prichindeii de la clasa zero pregătitoare a Școlii Numărul 169 ne-au făcut o vizită. Curiozitatea și uimirea li s-au citit pe chip atunci când colegii noștri le-au povestit și arătat ceea ce facem noi. Investim în educarea viitorului și a noilor colegi Menatwork.
Together to get there
Together To Get There, laborator de creatie realizat împreuna cu studenții de la Design Ambiental din cadrul UNARTE. Rezultatele atelierului vor fi expuse in cadrul Romanian Design Week, parte din circuitul #DesignGo
Concurs desene - O zi din viața părinților
Cum arată o zi a părinților la serviciu, în viziunea micilor Picasso? În frunte cu cel mai mic artist, de 1 anișor, aceștia au dat frâu imaginației și talentului, iar rezultatele ne-au impresionat. În urma "expoziției de artă", noi am tras o concluzie: întotdeauna să ținem cont de creativitate, deoarece ne poate diferenția de restul.