Despre noi

Dezvoltarea și promovarea proiectelor

Sub deviza “să devenim schimbarea pe care dorim să o vedem în lume”, Asociația Menatwork este o organizație non-profit, ce are ca scop dezvoltarea și promovarea proiectelor educaționale, umanitare, sportive, sociale și ecologice, pentru creșterea calității vieții.

​”Să devenim schimbarea pe care dorim să o vedem în lume” este un angajament care ne pune în fața oglinzii, în fiecare zi. Oare reușim?

​Am înființat Asociația Menatwork din dorința de a crea o comunitate în care bucuria de a ajuta să fie cea mai frumoasă răsplată.

Susținem creșterea calității vieții

Prin proiecte educaționale și umanitare, acțiuni de sport, sociale, ecologice și de protecția animalelor, am ales să susținem creșterea calității vieții în toate formele ei, să arătăm că ne pasă și că suntem deciși să acționăm fără să stăm pe gânduri, deoarece înțelegem că viețile noastre și tot ce ne înconjoară sunt interdependente.

Suntem prezenți în viața comunității, astfel încât proiectele pe care le derulăm să aducă beneficii pe termen lung tuturor celor implicați.

Identificăm probleme, stabilim resurse și acționăm cu determinare și empatie.