Cultură Organizațională

Suport uman

Suntem o comunitate cu oameni frumoși care atunci când muncesc o fac temeinic, iar atunci când se distrează o fac cu folos și entuziasm.

Bucharest Half Marathon
Ne alegem o misiune și o ducem la bun sfârșit indiferent de obstacole. Secretul nostru? ECHIPA! Capacitatea de a lucra împreună pentru o viziune comună, capacitatea de a direcționa realizările individuale către obiectivele organizaționale. Este combustibilul care ne permite să obținem rezultate neobișnuite, în toate proiectele Asociației Menatwork.
Previous slide
Next slide
Plantare tei la aniversarea 29 ani MENATWORK
Pentru a respecta tradiția, și în 2023 am plantat, așa cum ne-am promis nouă înșine, 29 de copaci în "Pădurea Menatwork" aflată în incinta din Popești Leordeni. Această activitate are o semnificație aparte, motiv pentru care dragii noștri colegi s-au implicat cu zâmbetul pe buze. 29 de ani de: Responsabilitate, Încredere în oameni, Forța echipei, Optimism.
Previous slide
Next slide
Maratonul Nisipului
Andurață. Perseverență. Autodepășire. Motivație. Sunt doar câteva valori pe care le-am dobândit și le-am dezvoltat de-a lungul anilor, în toate competițiile sportive la care am participat. Am ales o cauză și am fugit la mare, la Maratonul Nisipului, unde, alături de colegii din filiala de la Constanța ne-am depășit noi limite.
Previous slide
Next slide
Plantare 29 de ani Menatwork
Pentru a respecta tradiția, și în acest an am plantat, așa cum ne-am promis nouă înșine, 29 de copaci în "Pădurea Menatwork" aflată în incinta din Popești Leordeni. Această activitate are o semnificație aparte, motiv pentru care dragii noștri colegi s-au implicat cu zâmbetul pe buze.
Previous slide
Next slide
Plantare 28 de copaci (2021)
28 de ani #Menatwork – evenimentul care a unit echipele într-un scop comun! “ Suntem responsabili! ” nu este doar un slogan ci una dintre valorile în care credem și după care ne ghidăm acțiunile. Împreună cu echipele Menatwork, am mai realizat un pas important către atingerea obiectivului pe care l-am setat acum 3 ani: de a ajuta la crearea unui mediu înconjurător mai sigur și mai protejat. Monica Grafu: "𝑆𝑖𝑚𝑏𝑜𝑙 𝑎𝑙 𝑝𝑟𝑜𝑠𝑝𝑒𝑟𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑖, 𝑛𝑜𝑟𝑜𝑐𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠𝑖 𝑡𝑎𝑟𝑖𝑒𝑖, 𝑁𝑢𝑐𝑢𝑙 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑜𝑝𝑎𝑐𝑢𝑙 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑒𝑎𝑚𝑎𝑛𝑎 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡 𝑐𝑢 𝑀𝐸𝑁𝐴𝑇𝑊𝑂𝑅𝐾. 𝐼𝑛 28 𝑑𝑒 𝑎𝑛𝑖 𝑎𝑚 𝑎𝑣𝑢𝑡 𝑡𝑎𝑟𝑖𝑎 𝑠𝑎 𝑟𝑒𝑧𝑖𝑠𝑡𝑎𝑚 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑓𝑖𝑐𝑖𝑙𝑒, 𝑛𝑜𝑟𝑜𝑐𝑢𝑙 𝑠𝑎 𝑖𝑒𝑠𝑖𝑚 𝑚𝑎𝑖 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑛𝑖𝑐𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑒𝑙𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎 𝑛𝑒 𝑐𝑙𝑎𝑑𝑖 𝑧𝑖 𝑑𝑒 𝑧𝑖 𝑜 𝑣𝑖𝑎𝑡𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑠𝑝𝑒𝑟𝑎. 𝐿𝑎 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑖 𝑎𝑛𝑖 𝑖𝑚𝑏𝑒𝑙𝑠𝑢𝑔𝑎𝑡𝑖 𝑒𝑐ℎ𝑖𝑝𝑒𝑖 𝑀𝐸𝑁𝐴𝑇𝑊𝑂𝑅𝐾 !!
Previous slide
Next slide
Plantare și Cros
Incinta din Popești Leordeni are multe povești frumoase. Amintiri dragi din zile calde, alături de cei mici, împreună am adus bucurie zilelor Menatwork. Ne-am distrat plantând copaci, am participat la o competiție de alergat și toată lumea a avut de câștigat. Suntem responsabili să educaăm, să plantăm și să fim mai buni.
Previous slide
Next slide
Maraton MENATWORK 2014
Știm că familia Menatwork este contribuția noastră, a tuturor la un loc. Cu mic cu mare ne adunat de fiecare dată când am avut ocazia să îmbinăm utilul cu plăcutul. Alergăm fără oprire din 2014 și suntem mândri să vedem cât de departe am ajuns. Cei mici ne-au devenit parteneri și colegi de nădejde în prezent. Și ce satisfacție mare avem!
Previous slide
Next slide
Crosul familiei 2013
Am realizat că activitățile sportive sunt un fel de a fi pentru noi. Ne-au învățat să fim mai competitivi având mereu familia alături. Pentru mulți dintre noi, familia înseamnă Menatwork. Prieteni mereu, indiferent de jocul în care intrăm.
Previous slide
Next slide