Activități sociale, umanitare, ecologice

Proiecte realizate

Credem în importanța educației și ne-am propus ca prin acțiunile noastre să contribuim la creșterea interesului elevilor pentru școală.

Suntem convinși că prin exemplul direct suntem promotorii unei atitudini responsabile față de mediul înconjurător.

Lăsăm faptele și zâmbetele oamenilor să vorbească în locul nostru, iar proiectul nostru continuă cu:

• donare de sânge;
  • competiții sportive și divertisment;
  • implicare socială și acțiuni umanitare;
  • participare și donații pentru tabăra Magic Camp
  • burse de studii pentru copiii angajaților cu posibilități financiare limitate;
  • donații către centre de copii, azile de bătrâni, spitale;
  • ajutorarea colegilor bolnavi cu diagnostic medical special, etc;
  • donații în situații de calamități naturale, războiul din Ucraina;
  • acțiuni de împădurire;
  • ateliere și activități pentru copii.
Casa pentru pici
Avem o responsabilitate față de cei de lângă noi și ne luăm rolul în serios când este vorba despre copii, viitorul nostru de mâine. Am pus mână de la mână și am construit un loc trainic, unde cei mici se vor simți în siguranță și vor crește fericiți.
Castelul Corvinilor
Castelul Corvinilor este o moșternire valoroasă a țării noastre, de care trebuie să avem grijă și pe care să o transmitem mai departe viitoarelor generații. Am contribuit cu materiale de construcții la restaurarea unui obiectiv important din patrimoniu și suntem încrezători că poveștile locului vor rămâne etalon al culturii noastre.
Uniți pentru Ucraina!
Monica Grafu: "𝑉𝑎 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑢𝑚𝑒𝑠𝑐 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑟𝑎𝑝𝑖𝑑𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑠𝑖 𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑜𝑧𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑐𝑢 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑡𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑎𝑠𝑖𝑢𝑛𝑒𝑎 𝑠𝑖 𝑎𝑙𝑡𝑟𝑢𝑖𝑠𝑚𝑢𝑙 𝑖𝑛 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑢𝑛𝑒 𝑎𝑐𝑢𝑚, 𝑐𝑎𝑛𝑑 𝑛𝑒𝑑𝑟𝑒𝑝𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑎 𝑙𝑜𝑣𝑖𝑡 𝑎𝑡𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑛𝑖𝑐 𝑖𝑛 𝑣𝑖𝑎𝑡𝑎 𝑠𝑒𝑚𝑒𝑛𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑖 𝑢𝑐𝑟𝑎𝑖𝑛𝑒𝑛𝑖. 🚛𝐿𝑎 𝑎𝑝𝑒𝑙𝑢𝑙 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑗𝑢𝑡𝑜𝑟𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑔𝑟𝑒𝑢 𝑖𝑛𝑐𝑒𝑟𝑐𝑎𝑡𝑖 𝑑𝑒 𝑠𝑜𝑎𝑟𝑡𝑎 𝑎𝑡𝑖 𝑟𝑎𝑠𝑝𝑢𝑛𝑠 𝑖𝑚𝑒𝑑𝑖𝑎𝑡, 𝑐𝑢 𝑚𝑜𝑏𝑖𝑙𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑟𝑎𝑝𝑖𝑑𝑎 𝑎 𝑜𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑖 𝑟𝑒𝑠𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑜𝑟
Donare viziere
1300 de viziere au fost livrate din partea Menatwork cadrelor medicale din Spitalul militar pentru tratarea COVID din cadrul Institutului ''Ana Aslan" si din Spitalul Clinc de Nefrologie Carol Davila din Bucuresti! Le multumim mult pentru munca lor!
CF2 - SECȚIA PEDIATRIE
Asociația Menatwork s-a implicat într-un proiect de sponsorizare unde, cu sprijinul și amabilitatea colegilor de la VEM Proiect Lighting și a unor oameni extrem de inimoși de la ASOCIAȚIA FABORISA, în frunte cu doamna LUMINIȚA CIOVIC, am reușit să aducem puțină lumină în sufletele copiilor de la spitalul CF2 - SECȚIA PEDIATRIE. Mulțumirile noastre se îndreaptă în mod special către colega noastră, Luminița Gavrilă, care a coordonat cu iscusință acest proiect de suflet. În cadrul lucrării s-au folosit pardoseli calde PVC, tapet PVC și corpuri de iluminat Roma 600x600, obiecte sanitare, adezivi pentru pardoseli calde de la Menatwork Solutions.
Iubește-mă așa cum sunt
Deja a devenit o tradiție implicarea noastră în rolul lui Moș Crăciun pentru Asociația "Iubește-mă așa cum sunt", care are în grijă copii și adulți cu sindromul Down, de care ne-am atașat și încercăm să îi sprijinim de câte ori putem. An de an, am reușit să aducem zâmbete și bucurie prin cadourile oferite acestor oameni frumoși.
MyWay
Ne-am alăturat cu bucurie programului de consiliere și orientare în carieră #MyWaY, oferindu-ne suportul și îndrumarea tinerilor la început de drum. Toți liceenii participanți au completat la finalul întâlnirii chestionarul de testare vocațională, rezultatele urmând să fie discutate și interpretate în întâlniri individuale cu un psiholog specializat și cu un consilier vocațional. Proiectul #myway este mai mult decât o vizită a adolescenților în fabricile Menatwork, este angajamentul nostru pentru un viitor asumat. Cu fiecare acțiune de acest fel suntem mai încrezători în tânăra generație. Mulțumim încă o dată partenerilor de la @fedevo.ro
Zâmbete dulci de 1 iunie
Gesturi mici pentru zâmbete mari 🙂. O nouă acțiune a Asociației Menatwork alături de Asociația Fă din bine un obicei, contribuind cu daruri dulci copiilor, chiar de ziua lor. Bucuria lor a creat un ecou de care ne-am bucurat cu toții.
Next slide
Oferă o carte pentru o copilărie magică
"A fost odată ca niciodată … " așa încep toate poveștile. De 1 Iunie, Ziua Copilului, ne-am propus să ajutăm copiii nevoiași să descopere lumea fascinantă a lecturii. Ca partener al acestui eveniment, ne-am propus să susținem orice inițiativă adresată copiilor cu dizabilități intelectuale. Împreună cu Asociația Fă din bine un obicei ne-am propus să punem bazele educației viitorilor adulți.
Renovarea Școlii Gimnaziale Costești
"Vedem clar doar cu inima. Tot ce e esențial e invizibil pentru ochi." La fel de înțelepți sperăm să devină și elevii Școlii Gimnaziale Costești (jud. Buzău), care săptămâna trecută, s-au mutat la etajul renovat, unde am sponsorizat gresia din clădire.